Back to Top

Ramen voorzien van spiegelfolie om inkijk te weren en de warmte buiten te houden. Bereken uw prijs of vraag uw offerte op maat aan.

Ramen  voorzien van een inkijkwerende raamdecoratie. Folie met een zandstraal effect welke een mat uiterlijk heeft en de lichtopbrengst behoudt. Deze raamstickers zijn worden aan de binnenzijde gemonteerd en zijn afneembaar. Zelf een ontwerp toesturen of door ons een raamdecoratie laten ontwerpen. Van een raamband tot gesneden teksten gecombineerd met kleurenfolie.

 

De tintfolie monteren wij aan de binnenzijde en is beschikbaar in diverse tinten. Prijs weten? Selecteer het soort voertuig, selecteer het type blindeerfolie voor de achterzijde en zijkanten en bereken direct uw prijsopgave.

 

 

 

Het voertuig volledig of gedeeltelijk wrappen met één van de talloze wrapfolie's.

Hierbij keuze uit diverse kleuren en decoratieve foliesoorten zoals glans, mat, carbon, metallics en shadeshifters.

 

Van ontwerp tot eindproduct.

 

Laat jouw voertuigreclame  door ons verzorgen en wij werken het ontwerp geheel naar wens uit. Ontwerp, productie en de montage onder 1 dak.

Van strak zakelijke snijteksten, tot fullcolor gekleurde decoraties en semi-wraps.

 


Ook verzorg ik decoraties in het algemeen en voor diverse doeleinden. Van handgeschilderde wanddecoraties en handgetekende geboortekaartjes tot digitaal bewerkte foto's . Heeft u een idee wat uitgewerkt moet worden? Neem contact met mij op om uw wensen door te nemen.Grafisch ontwerp voor het uitwerken van uw reclame-uitingen zoals autobelettering, gevelreclame, drukwerk, textiel, logo of complete huisstijl op maat. Wij verwerken het ontwerp in de aangeleverde foto om zo een realistiche indruk te krijgen van het eindresultaat.

Na een eerste opzet passen wij het ontwerp in overleg naar wens aan en werken wij deze uit tot eindproduct.

 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van:

- Voertuigbeletteringen met 2D schaaltekeningen.

- Gevelreclame's verlicht of onverlicht, welke wij uitwerken in de aangeleverde foto met dag- en nachtweergave voor een realistiche indruk.

- Ontwerpen van een logo of complete huisstijl. U ontvangt uw logo in alle gangbare formaten (AI, PDF, EPS, JPG, PNG)

- Fotomanipulatie of fotobewerking op maat.

- Drukwerk: flyers, folders, brochures en visitekaartjes

- Fullcolor printmedia: Spandoeken, borden, vlaggen, displays, wallgraphics en zelfklevende printmedia.

 


Is uw website aan vernieuwing toe? en wilt u een systeem welke u zelf kunt beheren? Thomas Hof Design heeft een hiervoor een makkelijk te beheren CMS-systeem (content management system) welke u vanaf elk apparaat en elke locatie kunt aanpassen en beheren. Hiermee kun jij je websiteteksten, foto's en complete website aanpassen op jouw mobiel, tablet of desktop.

Bestaande site?
Naast een compleet nieuwe websitesysteem kan ik jouw bestaande website een compleet nieuw uiterlijk geven en deze vernieuwen op het gebied van templates en uiterlijk welke geschikt zijn voor weergave op desktop, tablet en mobiel (responsive) en daarmee kun je het websitesysteem en daarmee je bestaande teksten, foto's en inhoud behouden maar deze wel van een compleet nieuwe uitstraling voorzien.

 

Nieuwe website?

Voor een nieuwe website help ik je graag verder en werk ik jouw wensen op maat uit. Ook als je nog geen domeinnaam hebt kan ik je wegwijs maken en verder helpen met het aanvragen van je domeinnaam, hostingpartij, hostingpakket en alles wat je daarbij komt kijken. Ik help je verder om zelf jouw hostingpakketabonnement bij de betreffende hostingpartij aan te vragen zodat je zeker weet dat jij de beheerder en rechthebbende bent van de domein in kwestie. Je ontvangt een duidelijke offerte waar alle werkzaamheden en handelingen in vermeld staan en je krijgt een duidelijke stap-voor-stap handleiding hoe je met jouw CMS website kunt werken. De website zal startklaar worden aangeleverd, oftewel compleet gevuld met teksten en foto's en help ik je met het aanmaken van de emailadressen en het installeren van de emailaccounts op de gewenste apparaten zoals werk-pc, mobiel en tablet.

 

De pluspunten van het CMS websitesysteem:

- zelf te beheren vanaf elk apparaat zoals mobiel, tablet of desktop-pc.

- makkelijk bestaande teksten of galerijen aanpassen

- zelf nieuwe pagina's aanmaken of bestaande pagina's beheren (tijdelijk uitzetten of rangschikken)

- meerdere websitebeheerders toewijzen met eigen rechten. Hiermee kun je bijvoorbeeld een persoon alleen teksten laten wijzigen en anderen weer systeeminstellingen laten aanpassen etc.

- uit te breiden met diverse extensies zoals; webshop, nieuwsbrief, forum, helpdesk, reserveersysteem etc.

 

 

Ramen voorzien van een reclame-uiting of een decoratie om de inkijk te weren.

 

- Voor permanente en tijdelijke reclame-uitingen.

- Plotteksten in elk gewenst formaat (kleuren, zandstraal effect, chrome/gold gloss)

- Fullcolor prints: contourgesneden fullcolor of het raam geheel beplakken.

- Zandstraal folie: inkijk weren en lichtopbrengst behouden.