Is uw website aan vernieuwing toe? en wilt u een systeem welke u zelf kunt beheren? Thomas Hof Design heeft een hiervoor een makkelijk te beheren CMS-systeem (content management system) welke u vanaf elk apparaat en elke locatie kunt aanpassen en beheren. Hiermee kun jij je websiteteksten, foto's en complete website aanpassen op jouw mobiel, tablet of desktop.

Bestaande site?
Naast een compleet nieuwe websitesysteem kan ik jouw bestaande website een compleet nieuw uiterlijk geven en deze vernieuwen op het gebied van templates en uiterlijk welke geschikt zijn voor weergave op desktop, tablet en mobiel (responsive) en daarmee kun je het websitesysteem en daarmee je bestaande teksten, foto's en inhoud behouden maar deze wel van een compleet nieuwe uitstraling voorzien.

 

Nieuwe website?

Voor een nieuwe website help ik je graag verder en werk ik jouw wensen op maat uit. Ook als je nog geen domeinnaam hebt kan ik je wegwijs maken en verder helpen met het aanvragen van je domeinnaam, hostingpartij, hostingpakket en alles wat je daarbij komt kijken. Ik help je verder om zelf jouw hostingpakketabonnement bij de betreffende hostingpartij aan te vragen zodat je zeker weet dat jij de beheerder en rechthebbende bent van de domein in kwestie. Je ontvangt een duidelijke offerte waar alle werkzaamheden en handelingen in vermeld staan en je krijgt een duidelijke stap-voor-stap handleiding hoe je met jouw CMS website kunt werken. De website zal startklaar worden aangeleverd, oftewel compleet gevuld met teksten en foto's en help ik je met het aanmaken van de emailadressen en het installeren van de emailaccounts op de gewenste apparaten zoals werk-pc, mobiel en tablet.

 

De pluspunten van het CMS websitesysteem:

- zelf te beheren vanaf elk apparaat zoals mobiel, tablet of desktop-pc.

- makkelijk bestaande teksten of galerijen aanpassen

- zelf nieuwe pagina's aanmaken of bestaande pagina's beheren (tijdelijk uitzetten of rangschikken)

- meerdere websitebeheerders toewijzen met eigen rechten. Hiermee kun je bijvoorbeeld een persoon alleen teksten laten wijzigen en anderen weer systeeminstellingen laten aanpassen etc.

- uit te breiden met diverse extensies zoals; webshop, nieuwsbrief, forum, helpdesk, reserveersysteem etc.