Back to Top
Page 1 of 8
Hieronder een paar vragen over uw wensen van uw websiteaanvraag. Selecteer wat van toepassing is en bereken zo makkelijk de prijsopgave van uw op maat gemaakte website. Met onze websites kunt u standaard onbeperkt menu-items en pagina's aanmaken en beheren en kunt u zelf vele extra's toevoegen in de berekening zoals slideshows, galerijen, formulieren,een webwinkel of de site meertalig maken. Deze aanvraag is geheel vrijblijvend.
Wij helpen u bij het aanmaken van het juiste hostingpakket
Mocht u nog geen hostingpakket hebben helpen wij u verder om uw domeinnaam en/of hostingpakket zelf aan te vragen. Het contract sluit u zelf af bij de gewenste hostingpartij zodat u zelf ten alle tijden de beheerder bent en blijft.

Invalid Input

Invalid Input

Heeft uw website een SSL certificaat
Tegenwoordig is een 'HTTPS-verbinding' noodzakelijk. Met een SSL certificaat wordt al het verkeer tussen de gebruiker en de website versleuteld om de veiligheid en vindbaarheid te garanderen.

Invalid Input

Heeft u al wensen voor uw website template?
Als u al wensen heeft over de vormgeving van uw website kunt uw de wensen al aangeven zoals kleuren, lettertype en stijl. Met deze richtlijnen maken wij een template op maat en passen wij deze in overleg aan.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Voorkeur CMS systeem
Mocht u al bekend zijn met een specifiek soort CMS systeem, dan kunt u dat hier aangeven. Als u geen voorkeur heeft kiezen wij een passend systeem en installeren wij de website en vullen wij deze voor u in en ontvangt u een stap-voor-stap handleiding voor het beheren en onderhouden van uw website.
Webshop
*Bij keuze webshop maken wij de webwinkel startklaar met een optionele meerprijs voor het compleet vullen van de webwinkel. Omdat dit afhankelijk is van de soort webshop en aantal producten en productopties ontvangt u de meerprijs achteraf en in overleg.

Invalid Input

Invalid Input

* De inhoud en onderhoud laten beheren
Voor iedereen die niks met computers heeft en dat graag zo wil houden. Wij onderhouden de website op elk vlak, van het aanmaken van menu's en pagina's en het onderhoud van de galerij.
* Alleen de inhoud, en onderhoud laten beheren (beste keus)
Voor iedereen die de site zelf wil beheren m.b.t. het aanmaken en aanpassen van menu-items en pagina's en overige plugins zoals galerij en webshop. De backups, updates en technische elementen worden volledig door ons onderhouden. U ontvangt een stap-voor-stap handleiding voor het onderhouden van uw website.
* Ik wil volledige controle over mijn eigen website, en onderhoud deze zelf
Voor iedereen die de site zelf volledig wil beheren en compleet thuis is op het gebied van opensource CMS systemen. Let wel dat alles op het gebied van backup, update, onderhoud en veiligheid uw eigen verantwoording is. En gebeurd alle support op nacalculatie

Invalid Input

Invalid Input

Update kosten
Bij aanschaf heeft u een licentie voor 1 jaar en worden de licenties van deze extensies jaarlijks verlengd á € 20,- per plugin. Dit doen wij om de werking en veiligheid van de website te garanderen.
Onbeperkt menu-items en pagina's aanmaken
Uiteraard standaard inbegrepen
Contactformulier
Uiteraard standaard inbegrepen
Banner
Een bannerplugin om zelf fotobanners te maken waar je met animatie teksten en foto's aan toe kunt voegen, geen beperkingen.
Formulier
Een formulierplugin om zelf onbeperkt je eigen dynamische formulieren samen te stellen zoals b.v. aanvraagformulieren op maat.
Galerij
Een galerijplugin om onbeperkt responsive je galerijen aan te maken.
Meertalige website
De site maken wij meertalig en startklaar om zelf verder uit te werken.
Webshop
Wij installeren en maken de webshop startklaar na het maken van een optionele en vrijblijvende meerprijs.
Nieuwsbrief
Een dynamische nieuwsbriefplugin met back-end beheer waar je makkelijk en een uitgebreid overzicht hebt van jouw nieuwsbrieven.
Klantenregistratie
Scherm pagina's af welke alleen door registranten gelezen kunnen worden en sluit deze pagina's daarmee uit voor het algemene publiek

Invalid Input

Invalid Input

Totaalprijs offerte
De totaalprijs voor deze aanvraag bedraagt uw offerteprijs inclusief de genoemde 'Jaarlijkse onderhoudskosten'. En alle genoemde prijzen zijn exclusief Btw.
Invalid Input

Invalid Input

Graag een demosite ontvangen?
Wil je een Demosite ontvangen met de door u gekozen opties? En wil je graag een werkende website in werking zien? Vul op de volgende pagina uw contactgegevens in en ik ga ermee aan de slag.
Invalid Input

Gelieve uw naam invullen.

Gelieve een geldig adres invullen

Gelieve een geldige postcode invullen

Gelieve een geldige plaatsnaam invullen

Gelieve een geldig telefoonnummer invullen

Invalid Input

Gelieve een geldig e-mailadres invullen